top of page

Ontdek wie ik ben

Mijn naam is Nathalie Van Vooren.

De afgelopen jaren werd ik in mijn job veel geconfronteerd met rouw en verlies. Na zelf een groot verlies geleden te hebben merkte ik gaandeweg dat het heel belangrijk is om gezien te worden in dit verdriet.

Het verwerken, een plaats geven, achter je laten...allemaal goedbedoelde raad die me niet echt verder hielp.

Het klopte niet met wat ik voelde dus besloot ik me te verdiepen in wat echt helpt en volgde een opleiding rouw en verliesbegeleiding.

Toen ik hier enorm veel energie uit haalde kreeg ik zin in meer. Ondanks de zwaarte van het thema, voelde het juist. Dit was iets waar ik echt voldoening uit haalde. Ik zocht meer kennis en volgde o.a. een opleiding in de Bleekweide in Gent bij Lut Celie, die vooral naar kinderen uitgaat. Ik volgde ook een boeiende opleiding in Nederland rond het werken met een gevoelenskaart om in kaart te brengen waar je tegenaan loopt en wat anders kan, zodat je weer een stapje verder kan. Dit is zowel voor volwassenen en kinderen.

Naast dit alles genoot ik ook een opleiding kunstacademie in Eeklo. Toen merkte ik dat het mooi samenpastte. Een kunstwerkje maken rond jouw verhaal. Iets tastbaars dat je kan meenemen naar huis en een bijzonder plaatsje geven, naast een foto, urne of kaarsje...

Het creatieve met het zalvende verbonden in een uniek werkje voor jou alleen.

bottom of page